På besök i Simlångsdalen

Idag var riksdagsledamot Jennie Nilsson och Per Persson, vice ordförande i regionens tillvästutskott på företagsbesök i Simlångsdalen. Det var ett givande besök som både gav input i direkta sakpolitiska frågor men även tankar kring fortsatta träffar på olika sätt.

På förmiddagen besöktes upplevelseföretaget Vinnalt som bedriver upplevelsenäring strax utanför Simlångsdalen. Förutom rundvandring så hann vi också få med konkreta förslag utifrån ett smårföretagarperspektiv på landsbygden. Lunchen avnjöts på Tallgården där samtalen sedan fortsatte.

- Den här typen av besök är oerhört viktiga, vi är ständigt ute och lyssnar in, får input och även respons på vår egen politik. För mig var det en väldigt lyckad dag där jag även fick konkreta medskick som jag kommer återkoppla till företaget kring, säger Jennie Nilsson efter besöket.

- Destinationsutveckling och villkoren som boende och företagare på landsbygden är centrala frågor för oss Socialdemokrater. Vi är ett landsbygdsparti som tillsammans med den drivkraft som finns där vill göra skillnad, kommenterar Per Persson dagens besök.

Dagens besök arrangerades av Företagarna som vi har ett gott samarbete med.

Sidan uppdaterades senast: 2015-08-31 15:38