Hemma hos

hus”Hemma hos” är en aktivitet där du som väljare får möjlighet att prata politik på hemmaplan. Syftet är att över lite fika föra ett politiskt samtal med bekanta och en politisk företrädare om de frågor som är viktiga för dig och dina gäster.

Samla gärna vänner och bekanta i en lagom stor grupp på 6-10 personer för att kunna föra ett samtal där alla kan vara delaktiga och bjud in en företrädare från Socialdemokraterna som ni skulle vilja samtala med. Är du småbarnsförälder kan du bjuda in andra småbarnsföräldrar, är du student kan du bjuda dina studiekompisar eller varför inte dina närmaste grannar. Du bjuder in på samma sätt som om du skulle bjuda dina vänner på en helt vanlig fika, med ett mail, ett telefonsamtal eller kanske en personlig lapp i brevlådan hos grannen. Samlas kring köksbordet eller i vardagsrummet för fika och samtal.

Att samtala med en politisk företrädare på sin egen hemmaplan uppmuntrar till en mer ledig samtalsform, och kan leda till givande samtal och nya insikter för alla som är delaktiga.


 

Sidan uppdaterades senast: 2010-06-02 15:37