Mina hjärtefrågor

 

Det finns några frågor som jag brinner för. En av de viktigaste frågorna är jämlikheten i samhället. Jag vill att alla människor ska behandlas jämlikt oavsett. (Jag avstår från att exemplifiera för det ledar alltid till att man missar någon grupp) Vi är alla individer och bör behandlas med ömsesidig respekt.

Vidare så är jag en riktig östgötapatriot och en stolt sådan. Detta innebär att jag driver många frågor som på olika sett kan utveckla Östergötland. Ett exempel är de olika infrastrukturprojekt som är så viktiga för regionen så som Ostlänken och Norrköpings hamn för att nämna ett par.

Även andra kommunikationsfrågor är sådan som jag tycker är intressant. Närnings- och arbetsmarknadspolitik är också områden som är viktiga för utvecklingen i Östergötland. Jag jobbar också mycket med det lokala näringslivet för att skapa dialog och hjälpa till då man kan. En viktig uppgift som rikspolitiker är att hjälpa företag, kommuner och privatpersoner med olika problem eller frågor som rör Sveriges riksdag och regering.

Som heltidspolitiker får man engagera sig i de flesta politiska frågor och det är fascinerande att oavsett vilken fråga som man börjar jobba men så finns det ofta en intressant vinkling. Politik är oerhört roligt och det känns nästan som att vara fotbollsproffs. Man får spendera sin tid men ett av sina stora fritidsintressen.