Gamla Stan

Bild på Gamla Stan

Idédebatt - Kultur - Folkbildning - Politik
Vi vill utveckla vår stadsdel och samtidigt ta till vara och bevara vårt kulturhistoriska arv.  Miljö och trafik - och vad som händer med Slussen - är därför något vi bevakar.
Vi slår vakt om skolan, badet, lekplatserna, tryggheten, lokal service, föreningsliv och lokal demokrati. Vi vill att det i Gamla Stan ska finnas plats för både boende, arbetande och besökare.

                 
Välkommen till våra öppna möten!
Föreningen arrangerar varje år ett halvdussin öppna möten samt dessutom några medlemsmöten. De öppna mötena har olika karaktär, det kan vara ett kulturprogram eller gäster och ämnen av både lokal och nationell karaktär såväl som politiker från både vårt eget och andra partier.
Till våra öppna möten är alla välkomna!
 
Våra öppna möten annonseras förutom här även på Facebook (se överst i högra marginalen) och på Gamla Stans anslagstavlor. Mötena är ungefär en gång i månaden, alltid på en tisdag klockan 19.00, och håller på en timme. Innan mötena - från klockan 18.30 - finns kaffe/thé med kaka för 20 kronor.

Öppna möten hösten 2017 (Obs! det öppna mötet 21 februari är inställt!)

Här hittar du till våra möten på Själagårdsgatan 13 (karta).

Läs på Facebook

Informationsansvarig (mötesverksamheten): Ulla Löfgren, tel 070-659 25 05

                     

Om Du vill bli medlem i partiet och vår förening så kan du anmäla dig via länken ovan, på våra möten eller maila till föreningens ordförande Alice Lan (se nedan).

Styrelsen 2016
Ordförande: Alice Lan, tel 070-288 45 79 

Kassör:        Johannes Hacker

Ledamöter:  Ulla Löfgren, Michael Sandin, Hanaa Filali

Ersättare:     Björn Bergérus, Gunnel Söderman, Midia Hassan

 

Tillbaks till söderkartan>>>

Sidan uppdaterades senast: 2016-08-26 14:14