Presentation av kandidater i valkrets 4

Markus Mattila

Arbetarekommun: 

Ålder: 22 år

Sysselsättning: Praktiserar på Gamestop

”Partiet pratar hela tiden om föryngring, inte bara när det handlar om att hitta unga förmågor till riksdagslistor, kommunlistor och landstingslistor. Men jag anser att det även bör gälla när man väljer ombuden till kongresser, konferenser, kurser osv.  Jag anser att jag är rätt person att skicka till partikongressen därför att: Jag är ung och har nya & fräscha idéer, har varit aktiv i arbetarrörelsen sedan 2006, jag är en aktiv bloggare och twittrare som syns i samhällsdebatten”.

 

Tobias Nordlander

Arbetarekommun: Surahammar

Ålder: 37 år

Sysselsättning: Truckansvarig

”De frågor som berör mig framför andra är lika behandling, att alla ska ges möjligheter att växa och på olika sätt påverka det samhälle vi tillsammans lever i”.

 

Ulrika Spårebo

Arbetarekommun: Sala

Ålder: 38 år

Sysselsättning: Bemanningsassistent i Sigtuna kommun

” Jag vill aktivt delta i det framtidsarbete som Socialdemokraterna nu påbörjat för att åter ta makten med fokus på valet 2014!

För mig är det viktigt att få vara med och påverka att Socialdemokratin återigen blir ett parti som står sig stark i alla lägen, och att vi tittar framåt och kan möta morgondagens väljare utifrån hur samhället förändras, men med vår grundideologi som plattform.”

 

Chatarina Ståhl

Arbetarekommun: Surahammar

Ålder: 24 år

Sysselsättning: Lagermedarbetare

”Jag är politiskt aktiv sen sex år, sitter i SSUs distriktsstyrelse sen fyra år och har sedan 2009 kommunpolitiska uppdrag för partiet. Jag är facklig företrädare på ett större lager i Västerås och har förtroendeuppdrag av LO som handledare för fackliga ungdomsutbildningar. Jag vill kunna driva arbetsmarknadspolitiska frågor på kongressen. En ung röst för unga arbetare med framtidstro”.

Sidan uppdaterades senast: 2015-01-09 15:51