Ett annat Europa är möjligt

Nu har Åsa Westlund kickat igång sin kampanj på allvar. Själv säger hon att det känns som att valrörelsen startade för många månader sedan men inser att det av förståliga skäl inte är så för alla…

Hej,
Jag kandiderar till Europaparlamentet för att jag tror att jag kan göra skillnad. För att jag vet hur viktigt det är med en tydlig röst för fler jobb, offensiv miljöpolitik och mer jämställdhet. För att jag sett hur avgörande hårt arbete och starkt engagemang kan vara.

Jag tycker att du ska rösta klimatsmart och kryssa för mitt namn på socialdemokraternas valsedel. Jag lovar att vara din röst för investeringar i framtidens miljöteknik, nya gröna jobb och en tydlig omställning till ett hållbart samhälle.

Här berättar jag vad jag tror på och vad jag vill göra om jag får ditt stöd och blir invald igen den 7 juni. Du kan rösta från den 20 maj. Din röst avgör. Tillsammans kan vi göra ett annat Europa möjligt.

Kommande veckor är jag på resande fot.
28 april Örebro
29 april Värmdö
30 april Vårtalar i Nacka
1 maj Katrineholm
5-7 maj Strasbourg
8 maj SSU-kurs Bommersvik
9 maj Viskadalen
11 maj TCO-debatt, Stockholm
 
Ha det bra!
Åsa
PS. Följ min blogg på www.asawestlund.se/blogg/ och stöd gärna min kampanj genom att kommentera inläggen där och på min Facebooksida.

Sidan uppdaterades senast: 2009-04-27 10:50