Arbetarrörelsen i Uppsala ska springa för Världens Barn

Onsdagen den 3 oktober i P4 Uppland utmanade kommunalrådet Erik Pelling folkpartiets Mohamad Hassan om vilken som har den starkaste folkrörelsen och har möjlighet att få flest personer att delta i 5 kilometersloppet för Världens Barn. Naturligtvis måste vi då visa att vi i arbetarrrörelsen är den starkaste folkrörelsen i Uppsala! Loppet går av stapeln den 11 oktober 2012 klockan 17.00 men samling sker på startplatsen för loppet klockan 16.00. Starten går från SEB USIFs Arena i Uppsala och fortsätter genom Stadsskogen.

Du bjuds nu in att delta i loppet, visa din stöttning på plats eller kampanja under loppet tillsammans med Socialdemokraterna, SSU, S-studenter, ABF och LO. För varje person som väljer att anmäla sig till loppet genom eller med stöttning till någon av dessa organisationer så betalar de 50 kronor i anmälningsavgift för ditt deltagande. Du deltar alltså gratis men summan på 50 kronor betalas in av respektive organisation och går oavkortat till Världens Barn radiohjälpen.

Programmet:
Uppvärmning, tips om löpträning och vi avslutar med ett 5 kilometerslopp i stadsskogen med energidryck som avslutning.
•         16.00 Samling vid arenan.
•         16.30 – 17.00 – uppvärmning och tips om löpträning med Linda Lövqvist. (utomhus)
•         17.00 – Start för 5 kilometersloppet för Världens barn.

Anmälan sker via länken nedan eller till johanna.meiding@ssu.se. I anmälan kommer du behöva fylla i fullständigt namn, e-post, telefonnummer och organisation.

https://docs.google.com/a/ssu.se/spreadsheet/viewform?formkey=dFV0M0g5emdtbnBlc3F3ZTZ4aVdjVFE6MQ

Vi uppmanar alla som deltar att pryda sig med sin organisations logga, röda kläder eller dylikt samt att ta med sig sina respektive organisationers banderoller eller flaggor så att vi verkligen syns före och under loppet.

Här kan höra Erik Pelling och Mohamad Hassan anta utmaningen:

Sprid detta till vänner och bekanta, arbetskamrater och annat folk som kan tänkas vilja stötta Världens Barn genom att delta i loppet med Socialdemokraterna, SSU, S-studenter, ABF och LO.  Nu springer vi för Världens Barn!

Titta gärna in på Eventet på facebook också och dela det med dina vänner.