John Zanchi utsedd till valledare - Socialdemokraterna

Bild för -

John Zanchi utsedd till valledare

John Zanchi har utsetts till valgeneral för Socialdemokraterna inför valet 2018. Tillsammans med partisekreterare Lena Rådström Baastad och kanslichef Lisa Hedin har Zanchi till uppdrag att leda partiet till valseger 2018.

Bild för -
John Zanchi är en erfaren strateg och får samtidigt saker att hända. Det är en sällsynt kombination men också avgörande i rollen som valledare. Jag ser otroligt mycket fram emot att arbeta tillsammans med John och vinna valet 2018. - Lena Rådström Baastad.

Zanchi har bred erfarenhet av att jobba med politik, och har senast fungerat i rollen som partiets kommunikationschef. Tidigare har han bland annat verkat som partiets opinionsanalytiker, samt jobbat med pressfrågor på Skatteverket och Utrikesdepartementet.

- Jag ser fram emot att få leda Socialdemokraternas valarbete. Bättre välfärd för vanligt folk i hela landet, ännu fler i arbete och kompromisslös kamp mot brottslighet och otrygghet kommer vara bärande delar av vårt valbudskap, säger John Zanchi.

Juan-Pablo Roa tar över rollen tillförordnad kommunikationschef. 

Presskontakt

Jonatan Hermansson, 072-556 52 85

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.