Stefan Löfven reser i Sverige för att diskutera trygghet - Socialdemokraterna

Stefan Löfven under arbetsmöte på Rosenbad

Stefan Löfven på resa i Sverige för att diskutera trygghet

Stefan Löfven under arbetsmöte på Rosenbad Foto: Victor Svedberg

- Det är dags att fler viljor från förorter och bruksorter, landsbygd och skärgård, får ta större plats i svensk politik – inte minst i en tid när tilltron till politiken minskar och extremismen växer, säger Stefan Löfven.

Samtidigt som politkerveckan i Almedalen pågår för fullt beger sig Stefan Löfven på resa ut i landet för att träffa dem som jobbar och skapar trygghet för att vi andra ska kunna njuta av sommarledigheten: poliser, alla i vården och omsorgen och många andra. 

- Att träffa och samtala med människor är något av det jag värderar allra högst i min roll som statsminister och under nästa vecka hoppas jag att få träffa många av er på min resa genom sommarsverige, säger Stefan Löfven.

Hit kommer Stefan Löfven

Söndag 2 juli: Tjörn och Stenungsund 
Måndag 3 juli: Kallinge och Hasslö 
Tisdag 4 juli: Oskarshamn och Öland 
Torsdag 6 juli: Vilhelmina och Storuman 
Fredag 7 juli: Arjeplog och Arvidsjaur 

Följ Stefan Löfven på Facebook

 

 

 

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.