Ardalan Shekarabi gästar Nyhetsveckan - Socialdemokraterna

Ardalan Shekarabi gästade Nyhetsveckan

Denna vecka gästade civilminister Ardalan Shekarabi programmet Nyhetsveckan som sänds live på Socialdemokraternas Facebook-sida. Ämnen som togs upp var bland annat kommunsamarbeten mellan M och SD, Brexit och mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi.

Bild för -

Nyhetsveckan  en del av S nya satsning på live-tv

Programmet Nyhetsveckan tar upp de hetaste politiska nyheterna varvat med inslag och tittarfrågor. Nyhetsveckan kommer att sändas torsdagar under hela hösten och gästas varje vecka av en socialdemokratisk toppföreträdare. 

Samarbeten mellan M och SD

I det senaste avsnittet fick Ardalan Shekarabi bland annat ge sin syn på de samarbeten mellan M och SD som nu sker på flera platser i Sverige.

I skånska Hörby har Sverigedemokraterna fått ordförandeposten i kommunstyrelsen efter att ha släppts fram av bland andra Moderaterna. Nu står det också klart att Sölvesborg får ett liknande upplägg.

– Det är ett parti som inte har anständiga värderingar, så det är riktigt sorgligt att det finns moderater som väljer den här vägen. Och det är väldigt märkligt att den moderata partiledningen inte gör mer, sa Ardalan Shekarabi. 

_____________________________________________________________________

Se programmet i efterhand

Du kan se hela programmet på www.facebook.com/socialdemokraterna

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.