Socialdemokraterna under Almedalsveckan 2018 - Socialdemokraterna

Socialdemokraterna under Almedalsveckan 2018

Precis som förra året åker partiordförande Stefan Löfven på turné i landet under Almedalsveckan. Syftet är att prata politik med människor där de bor och arbetar, och för att lyssna på hur politiken berör dem i vardagen. Under resan besöks Jämtland, Dalarna, Skaraborg och Kalmar län, för att slutligen avrundas på Gotland med tal i Almedalen.

Bild för -

Ekonomiskt seminarium den 4 juli

Temat för Socialdemokraternas ekonomiska seminarium under Almedalsveckan är klyftor och kriminalitet, och hur det hänger ihop. Kriminologiprofessor Jerzy Sarnecki är finansminister Magdalena Anderssons gäst.

Tid: onsdag den 4 juli, kl 13:15-14:45
Plats: Aulan, S:t Hansskolan, S:t Hansgatan 32, Visby

Deltagare:
Magdalena Andersson, finansminister och Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi. Moderator: Katrine Marçal, författare och journalist.

OBS! Antalet platser är begränsat.

Tal av Stefan Löfven den 5 juli

Torsdagen den 5 juli avrundar partiordförande Stefan Löfven sin turné i landet med att hålla tal i Almedalen under Socialdemokraternas dag. Talet börjar kl 19:00 och kan ses direkt på SVT2 eller SVT Play.

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.