Stefan Löfven kommenterar Brexit - Socialdemokraterna

Stefan Löfven kommenterar Brexit

I dagarna kunde EU:s ledare enas kring ett Brexit-avtal. Nu återstår för det brittiska parlamentet att godkänna avtalet. Storbritannien röstade för att lämna EU i juni 2016. Därefter har följt en lång period av förhandlingar kring villkoren för utträdet. Läs Stefan Löfvens kommentar.

Bild för -

Stefan Löfven kommenterar

"Å ena sidan är avtalet som vi ställde oss bakom i Bryssel idag ett steg på vägen mot en skilsmässa som jag djupt beklagar. Men å andra sidan är det ett viktigt steg för att Storbritanniens utträde ur EU sker under ordnade former så att vi kan minimera riskerna för att medborgare och företag kommer i kläm.

Vi är inte framme än men vi tänker jobba för att EU och Storbritannien, även efter utträdet, ska ha en djup handelsrelation och ett nära samarbete, inte minst i frågor som rör brottsbekämpning, säkerhetspolitik och kampen mot terrorism."

Följ Stefan Löfven på Facebook.

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.