Vi redovisar alla våra Facebook-annonser - Socialdemokraterna

Vi redovisar alla våra Facebook-annonser

Socialdemokraterna ska driva en schysst och öppen valrörelse. Därför lanserar vi en sida som automatiskt visar upp alla Facebook-annonser i ett digitalt arkiv.

Bild för -

Transparent och schysst valrörelse

Nu redovisar Socialdemokraterna alla riktade Facebook-annonser. På sidan www.sannonser.se finns alla annonser, i sina olika versioner, som Socialdemokraterna publicerat på Facebook sedan januari och framåt. Webbplatsen fylls automatiskt på med nya annonser så snart de börjar visas på Facebook eller Instagram.

– Vi står för vad vi säger, och våra budskap tål att granskas i hela sin bredd. I alla annonser, och övrig kommunikation, är det också självklart att vi är tydliga med att det är vi som är avsändaren, säger Helena Salomonson, kommunikationschef

Vid riktad Facebook-annonsering ser endast den utvalda målgruppen annonserna. Alla annonser visas därför inte för alla målgrupper, eftersom det helt enkelt är mer relevant för exempelvis barnfamiljer att se annonser om höjt barnbidrag än för andra grupper. Med sannonser.se blir det dock möjligt för dem som är intresserade att se alla annonser samlat på ett och samma ställe.

Läs mer om hur vi arbetar med marknadsföring i sociala medier.

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.