Kampanjaffischer till EU-valet - Socialdemokraterna

Kampanjaffischer till EU-valet

Affischeringskampanjen är en viktig del av mobiliseringen inför den valrörelse som nu startar. Var med du också och affischera med start 3 maj!

Bild för -

Partisekreterare Lena Rådström Baastad, vårt förstanamn till Europaparlamentet Heléne Fritzon och kommunikationschef Helena Salomonson presenterade under torsdagen EU-valkampanjen.

- När affischeringen drar igång samlas våra medlemmar runt om i hela landet för att sprida vårt budskap på gator och torg. Det markerar starten för en intensiv och rolig valrörelse, sa Lena Rådström Baastad under presskonferensen.

Syftet med vår politiska kommunikation är att understödja den folkrörelse som ska bära kampanjen och skapa tillit för de som möter den.

- Val av kanaler, budskap och hur vi säger det ska kännas genuint och tydligt. Det är också utgångspunkten för den affischkampanj som vi nu har presenterat, sa Helena Salomonson, Socialdemokraternas kommunikationschef. 

Vill du också vara med i valrörelsen och bland annat vara med och affischera? Kontakta ditt partidistrikt eller engagera dig här!

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.