Nu är korvfilmen här - Socialdemokraterna

Nu är korvfilmen här

EU-valet är en folkomröstning emot högerextremismen. Det är också ett val om att ta tag i klimathotet och att säkra trygga jobb i Sverige och Europa. Se vår valfilm där Stefan Löfven berättar vilket Europa han vill ha.

Bild för -

Under torsdagen hade partisekreterare Lena Rådström Baastad och valledare John Zanchi premiärvisning av Socialdemokraternas valfilm inför EU-valet. Valfilmen bygger på succén från valåret 2018 där Stefan Löfven berättar vilket Sverige han vill ha.

I filmen presenterar Stefan Löfven vilket Europa han vill ha; ett Europa som försvarar demokratin och allas lika värde, ett Europa som skapar fler, trygga jobb och ett Europa som tar kampen mot klimathotet.

-       Vi vill på både ett lättsamt och seriöst sätt visa vad EU-valet handlar om, säger Lena Rådström Baastad, partisekreterare för Socialdemokraterna.

Valfilmen kommer visas på TV4 samt finnas i sociala media.

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.