Aktuellt - Socialdemokraterna

Vad får M+KD+SD:s budget för konsekvenser?

Moderaterna och Kristdemokraterna har fått igenom sin budget med aktivt stöd av Sverigedemokraterna. Budgeten innehåller nedskärningar som kommer slå hårt mot bland annat bostadsbyggandet, klimatarbetet och sysselsättningen.

Bli medlem i Socialdemokraterna och var med och kämpa för jämlikhet och trygghet istället för nedskärningar.  _______________________________________________________________ M/KD/SD-budgeten innebär bland annat:  Nedskärningar på miljö och klimat M, KD och SD skär ner 2,1 miljarder kronor på klimat- och miljöområdet . Detta trots att vi under sommaren 2018 kunde se konsekvenserna av klimatförändringarna i och med de omfattande bränderna i Sverige.  Slopad flygskatt . Trots att flyget är en av...

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.