Aktuellt - Socialdemokraterna

Mera resor, mindre utsläpp

Idag presenterade Jytte Guteland och Heléne Fritzon nyheten att Socialdemokraterna vill göra det smidigare, tryggare och grönare att resa i Europa – med fokus på att göra det enklare och mer fördelaktigt att välja tåget.

”Ansvaret för klimatomställningen ska inte vältras över på enskilda”   Oavsett om man är ung eller gammal, reser själv eller med barn, så ska det vara enkelt att välja tåget. Samtidigt vill vi ta tillvara på den klimatpotential som finns i att skapa bättre förutsättningar för ett hållbart flyg. Socialdemokraterna tycker att det är politikens uppgift är att staka ut en hållbar riktning för framtidens resande. Ansvaret för klimatomställningen ska inte vältras över på enskilda när det kräver...

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.