Carin Jämtin besöker Kalmar - Socialdemokraterna

Carin Jämtin besöker Kalmar

Onsdag den 18 mars besöker Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin Kalmar. Under dagen besöks olika samarbetsprojekt mellan kommun, föreningsliv och näringsliv som skapar aktiviteter och i socialt utsatta områden.

Samtliga besök är öppna för media

Tid och plats

13:00 Berga Centrum

Besök i kvarterslokal i Berga där ett antal kvinnor har startat upp café och hantverksstudio samt presentation av sommarprogram med aktiviteter i Berga.

Medverkar: Dzenita Abaza, kommunalråd, Roger Holmberg, ordförande Socialnämnden, Ulf Jonsson, projektledare socialförvaltningen

Adress: Berga Centrum, Rimsmedsvägen 21, 393 52 Kalmar

14:00 Norrlidens Centrum

Träffar Shemsi Brahimi tillsammans med ett gäng ungdomar som leder idrottsaktiveter med på helgerna. Belönades med pris på Kalmars guldfest i februari. Det kommer också lokala företagare och lokala ledare från föreningslivet.

Adress: Norrlidens centrum, 393 58 Kalmar

15:30 Besök på Kalmar Stadsmission Lotsen

Stadsmissionen bedriver öppen dagverksamhet för att skapa möjligheter till en bättre vardag för besökarna.

Medverkar: Susanne Lundström, direktör Stadsmissionen, Dzenita Abaza, kommunalråd, Roger Holmberg, ordförande Socialnämnden

Adress: Södra Långgatan 36, 392 31 Kalmar

Presskontakt

Peter Liljeros, 072-576 58 73, peter.liljeros@socialdemokraterna.se

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.