Stopp för vinstjakt i välfärden - Socialdemokraterna

Stopp för vinstjakt i välfärden

Vinstjakten i den svenska välfärden måste få ett slut. För oss socialdemokrater är sakfrågan enkel: våra gemensamma skattepengar ska gå till elever, brukare och patienter – inte till riskkapitalister. Tycker du som vi? Ta ställning och skriv upp dig så berättar vi mer!

Bild för -

Vill du som vi se ett tryggare Sverige?

Alla i Sverige har rätt att känna sig trygga. Därför lanserar Socialdemokraterna nu det största trygghetsprogrammet i modern tid.

Det handlar om satsningar på allt som skapar trygghet i vårt samhälle. Satsningar på vården, och hårdare tag mot brotten och dess orsaker. Men också om snabbare integration och trygga jobb.

Mot Socialdemokraternas trygghetsprogram står Moderaternas otrygghetsprogram.

Medan vi går till val på att skapa mer trygghet så går Moderaterna till val på mer otrygghet. Deras politik riskerar att leda till lägre löner, höjda hyror och sämre anställningstrygghet för vanligt folk.

Men vi socialdemokrater har bestämt oss. Sverige ska bli tryggare – genom bättre välfärd, hårdare tag mot brottsligheten och snabbare integration. För Sverige är starkast när vi håller ihop. Vi ska bygga ett starkare samhälle, ett tryggare Sverige  tillsammans!

Är du med oss? Skriv upp dig så berättar vi mer!

 

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.