Var med och forma framtidens Sverige

Det finns många tankar och goda idéer om hur vi bygger Sverige starkare. Något som vi Socialdemokrater tror på är att vi gör det tillsammans. Därför bjuder vi nu in alla i Sverige att vara med och diskutera hur vi på längre sikt ska bygga ett starkare samhälle.


Peter Hultqvist om vad som står på spel 2022

Johan Hassel och Peter Hultqvist pratar om vad som står på spel i Sverige 2022 och varför man ska bli medlem nu.

Ny metod för att stoppa mäns våld mot kvinnor

Så ska projektet med Sluta skjut göras om och anpassas mot att bekämpa mäns våld mot kvinnor

Följ våra live på Instagram

Denna vecka live med Annika Strandhäll och Mikael Damberg om mäns våld mot kvinnor

Framtidsrådslaget

Framtidsrådslaget är ett initiativ till ideologisk diskussion om vår socialdemokratiska samhällsmodell nu och i framtiden. Vilka utmaningar finns 10 års sikt? Vilka politiska svar krävs för att Sverige ska bli ett starkare samhälle?

Vi behöver dina tankar och ditt engagemang.

Runt om i landet, i första hand i digitala videomöten, kan våra medlemmar delta på eller själva arrangera framtidsrådslag. Resultaten av möten kommer sedan användas för att ta fram skarpa politiska förslag som ska antas på partikongressen hösten 2021.

framtidsrådslaget
Mikael Damberg 2019

Live om trygghetsarbetet med Mikael Damberg

Mikael Damberg samtalar om arbetet mot kriminalitet med flera lokala profiler. Vad fungerar? Vad fungerar inte? Goda exempel och dragning på hur arbetet går nästan varje vecka. Följ oss på Facebook för att delta Live.

Morgan Johansson pratar med Johan Hassel om Socialdemokraternas migrationspolitik.

Johan Hassel redde ut kring vad är vad i migrationspolitiken och vad är det Socialdemokraterna vill och tänker egentligen? Se Johans samtal med Morgan Johansson på Youtube.

Lena hallengren

Lenas livesamtal varje tisdag

Varje tisdag har Lena Rådström Baastad ett lunchsamtal med en intressant person på facebook, som Margot Wallström, Ulla Löfven eller Morgan Johansson. Följ henne för att inte missa intressanta personer. Samtalen går även att se i efterhand.

iglive

Häng med i aktuella frågor i live på Facebook och Instagram

På Socialdemokraternas kanaler kan du som är intresserad av politik ta del av våra live-sändningar som rör aktuella frågor. Lyssna på frågor du brinner för, ställ frågor och kommentera.

Röda fanor på första maj.

Bli medlem

Att vara medlem i Socialdemokraterna är att påverka ditt lokala samhälle och politiken i Sverige. Genom att gå från väljare till medlem gör du ett aktivt val för välfärd och ett starkare samhälle.

Läs mer om vad det innebär att bli medlem under våra medlemssidor.

 

ENGAGERA DIG

Det finns flera sätt att engagera sig för ett starkare samhälle. Var med i vår folkrörelse på det sätt som passar dig bäst.