• Hem
  • / Nyheter
  • / [2017-04-24] Nu drar vårkampanjen igång

24 april 2017

Nu drar vårkampanjen igång

Idag går Socialdemokraternas årliga vårkampanj av stapeln. Vi har nyligen avslutat vår partikongress där vi fattade viktiga beslut om hur vi utvecklar den svenska modellen och skapar trygghet i en ny tid. Nu ställer vi om till samtalsläge!

Den 24 april till 7 maj är det vårkampanj. Vi ska samtala om att vi är övertygade om att investeringar och satsningar i det gemensamma samhällsbygget är sättet att skapa trygghet i en ny tid. Tillsammans ska vi berätta att vår politik sedan valet har gjort att 150 000 människor har ett jobb att gå till. Att vi gjort historiska satsningar på välfärden och att kunskapsresultaten i skolan äntligen vänder uppåt. Att vi har gjort de största bostadssatsningarna på decennier och bostadsbyggandet är nu rekordhögt.

Men framförallt ska vi lyssna och prata om den oro vi delar med många. Över kriminalitet och stora klyftor. Över att skolresultaten fortfarande är för låga och att vården inte alltid håller den kvalitet vi kan kräva. Vi ska samtala om att vi är övertygade om att investeringar och satsningar i det gemensamma samhällsbygget är sättet att skapa trygghet i en ny tid.

Uppdaterades senaste: 29 juli 2019