• Hem
  • / Nyheter
  • / [2017-07-30] Stefan Löfven på resa i Sverige för att diskutera trygghet

30 juli 2017

Stefan Löfven på resa i Sverige för att diskutera trygghet

- Det är dags att fler viljor från förorter och bruksorter, landsbygd och skärgård, får ta större plats i svensk politik – inte minst i en tid när tilltron till politiken minskar och extremismen växer, säger Stefan Löfven.

Samtidigt som politkerveckan i Almedalen pågår för fullt beger sig Stefan Löfven på resa ut i landet för att träffa dem som jobbar och skapar trygghet för att vi andra ska kunna njuta av sommarledigheten: poliser, alla i vården och omsorgen och många andra.

- Att träffa och samtala med människor är något av det jag värderar allra högst i min roll som statsminister och under nästa vecka hoppas jag att få träffa många av er på min resa genom sommarsverige, säger Stefan Löfven.

Hit kommer Stefan Löfven
Söndag 2 juli: Tjörn och Stenungsund
Måndag 3 juli: Kallinge och Hasslö
Tisdag 4 juli: Oskarshamn och Öland
Torsdag 6 juli: Vilhelmina och Storuman
Fredag 7 juli: Arjeplog och Arvidsjaur

Uppdaterades senaste: 31 juli 2019