Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

NYHET

John Zanchi utsedd till valledare

John Zanchi har utsetts till valgeneral för Socialdemokraterna inför valet 2018. Tillsammans med partisekreterare Lena Rådström Baastad och kanslichef Lisa Hedin har Zanchi till uppdrag att leda partiet till valseger 2018.

John Zanchi är en erfaren strateg och får samtidigt saker att hända. Det är en sällsynt kombination men också avgörande i rollen som valledare. Jag ser otroligt mycket fram emot att arbeta tillsammans med John och vinna valet 2018. - Lena Rådström Baastad.

Zanchi har bred erfarenhet av att jobba med politik, och har senast fungerat i rollen som partiets kommunikationschef. Tidigare har han bland annat verkat som partiets opinionsanalytiker, samt jobbat med pressfrågor på Skatteverket och Utrikesdepartementet.

- Jag ser fram emot att få leda Socialdemokraternas valarbete. Bättre välfärd för vanligt folk i hela landet, ännu fler i arbete och kompromisslös kamp mot brottslighet och otrygghet kommer vara bärande delar av vårt valbudskap, säger John Zanchi.

Juan-Pablo Roa tar över rollen tillförordnad kommunikationschef.

Presskontakt

Jonatan Hermansson, 072-556 52 85

Uppdaterades senast: