Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

NYHET

Vi redovisar alla våra Facebook-annonser

Socialdemokraterna ska driva en schysst och öppen valrörelse. Därför lanserar vi en sida som automatiskt visar upp alla Facebook-annonser i ett digitalt arkiv.

Transparent och schysst valrörelse

Nu redovisar Socialdemokraterna alla riktade Facebook-annonser. På sidan www.sannonser.se finns alla annonser, i sina olika versioner, som Socialdemokraterna publicerat på Facebook sedan januari och framåt. Webbplatsen fylls automatiskt på med nya annonser så snart de börjar visas på Facebook eller Instagram.

– Vi står för vad vi säger, och våra budskap tål att granskas i hela sin bredd. I alla annonser, och övrig kommunikation, är det också självklart att vi är tydliga med att det är vi som är avsändaren, säger Helena Salomonson, kommunikationschef

Vid riktad Facebook-annonsering ser endast den utvalda målgruppen annonserna. Alla annonser visas därför inte för alla målgrupper, eftersom det helt enkelt är mer relevant för exempelvis barnfamiljer att se annonser om höjt barnbidrag än för andra grupper. Med sannonser.se blir det dock möjligt för dem som är intresserade att se alla annonser samlat på ett och samma ställe.

Läs mer om hur vi arbetar med marknadsföring i sociala medier. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterades senast: