Socialdemokraterna släpper boken ”Det starka samhällets revansch”

Idag lanserar Socialdemokraterna intervjuboken ”Det starka samhällets revansch”. I boken berättar de ledande S-företrädarna Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Peter Hultqvist och Margot Wallström om vad det starka samhället innebär för dem.

Stefan Löfven angav, i talet den 1 maj 2018, riktningen för socialdemokratin kommande decennium. Han satte därmed ord på en långsiktig vision om vilket Sverige socialdemokratin vill bygga – Ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige.

Idag lanserar Socialdemokraterna intervjuboken ”Det starka samhällets revansch”. I boken berättar de ledande S-företrädarna Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Peter Hultqvist och Margot Wallström om vad det starka samhället innebär för dem.

Köp boken i vår webshop Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till boksläppet den 23 augusti

Boksläppet sker på Restaurang Landet i Stockholm den 23 augusti kl 18:00. Margot Wallström och bokens redaktörer Marika Lindgren Åsbrink, Oskar Taxén och Ulrika Lorentzi samtalar om bokens innehåll och berättelser.

Läs mer om evenemanget här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterades senaste: