Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

NYHET

Socialdemokraterna släpper boken ”Det starka samhällets revansch”

Idag lanserar Socialdemokraterna intervjuboken ”Det starka samhällets revansch”. I boken berättar de ledande S-företrädarna Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Peter Hultqvist och Margot Wallström om vad det starka samhället innebär för dem.

Stefan Löfven angav, i talet den 1 maj 2018, riktningen för socialdemokratin kommande decennium. Han satte därmed ord på en långsiktig vision om vilket Sverige socialdemokratin vill bygga – Ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige.

Idag lanserar Socialdemokraterna intervjuboken ”Det starka samhällets revansch”. I boken berättar de ledande S-företrädarna Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Peter Hultqvist och Margot Wallström om vad det starka samhället innebär för dem.

Köp boken i vår webshop Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till boksläppet den 23 augusti

Boksläppet sker på Restaurang Landet i Stockholm den 23 augusti kl 18:00. Margot Wallström och bokens redaktörer Marika Lindgren Åsbrink, Oskar Taxén och Ulrika Lorentzi samtalar om bokens innehåll och berättelser.

Läs mer om evenemanget här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterades senast: