Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

NYHET

Ardalan Shekarabi gästade Nyhetsveckan

Denna vecka gästade civilminister Ardalan Shekarabi programmet Nyhetsveckan som sänds live på Socialdemokraternas Facebook-sida. Ämnen som togs upp var bland annat kommunsamarbeten mellan M och SD, Brexit och mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi.

Nyhetsveckan – en del av S nya satsning på live-tv

Programmet Nyhetsveckan tar upp de hetaste politiska nyheterna varvat med inslag och tittarfrågor. Nyhetsveckan kommer att sändas torsdagar under hela hösten och gästas varje vecka av en socialdemokratisk toppföreträdare.

Samarbeten mellan M och SD

I det senaste avsnittet fick Ardalan Shekarabi bland annat ge sin syn på de samarbeten mellan M och SD som nu sker på flera platser i Sverige.

I skånska Hörby har Sverigedemokraterna fått ordförandeposten i kommunstyrelsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. efter att ha släppts fram av bland andra Moderaterna. Nu står det också klart att Sölvesborg får ett liknande upplägg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

– Det är ett parti som inte har anständiga värderingar, så det är riktigt sorgligt att det finns moderater som väljer den här vägen. Och det är väldigt märkligt att den moderata partiledningen inte gör mer, sa Ardalan Shekarabi.

Se programmet i efterhand

Du kan se hela programmet på www.facebook.com/socialdemokraterna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterades senast: