• Hem
  • / Nyheter
  • / [2019-05-09] Nu är korvfilmen här

09 maj 2019

Nu är korvfilmen här

EU-valet är en folkomröstning emot högerextremismen. Det är också ett val om att ta tag i klimathotet och att säkra trygga jobb i Sverige och Europa. Se vår valfilm där Stefan Löfven berättar vilket Europa han vill ha.

Under torsdagen hade partisekreterare Lena Rådström Baastad och valledare John Zanchi premiärvisning av Socialdemokraternas valfilm inför EU-valet. Valfilmen bygger på succén från valåret 2018 där Stefan Löfven berättar vilket Sverige han vill ha.

I filmen presenterar Stefan Löfven vilket Europa han vill ha; ett Europa som försvarar demokratin och allas lika värde, ett Europa som skapar fler, trygga jobb och ett Europa som tar kampen mot klimathotet.

-       Vi vill på både ett lättsamt och seriöst sätt visa vad EU-valet handlar om, säger Lena Rådström Baastad, partisekreterare för Socialdemokraterna.

Valfilmen kommer visas på TV4 samt finnas i sociala media.

Uppdaterades senaste: 17 juli 2019