Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

NYHET

Stefan Löfvens sommarresa 2019

I år väljer Stefan Löfven än en gång att avstå Almedalsveckan och istället möta folk som sällan träffar politiker – och aldrig skulle besöka en politikervecka. Bland annat reser partiordföranden till orter i Halland, Skaraborg, Östergötland och Värmland.

Vi socialdemokrater vet att det som ofta beskrivs som en konflikt mellan stad och land i grunden är klassklyftor och ojämlika livsmöjligheter beroende på var du bor. Därför kan lösningarna inte bara gå ut på riktade satsningar som bredbandsutbyggnad och regionala projekt – utan skapandet av ett starkare samhälle i sin helhet, som har kraft att säkra välfärd och jämlika livschanser i hela landet, från barndom till ålderdom.

Därför kommer Stefan Löfven i år besöka allt från unga sommarjobbare till hemtjänst och äldreboende, för att diskutera hur samhället behöver stärkas för att skapa godare möjligheter att bo i hela landet - under hela livet.

Uppdaterades senast: