Gå till innehåll

NYHET

Vårt Sverige kan bättre - Socialdemokraterna presenterar valkampanj

Idag presenterade Tobias Baudin Socialdemokraternas valkampanj. Vi går till val med budskapet om att vårt Sverige kan bättre. Presentationen av valkampanjen är en tydlig signal till medlemmar, sympatisörer och alla i Sverige att nu är valrörelsen igång.

Tillsammans kan vi göra vårt Sverige bättre. Det är den tydliga idén som Socialdemokraternas valrörelse bygger på. Partiet kommer nå ut till väljarna genom bland annat kampanjaktiviteter, digitala satsningar och filmer.

En bred folkrörelsekampanj
Precis som tidigare kommer Socialdemokraterna att bedriva en stark folkrörelsekampanj över hela landet. Partiets medlemmar kommer att arrangera torgmöten, stormöten och arbetsplatsbesök – men framför allt kommer vi att genomföra dörrknackningar. Över hela landet kommer partimedlemmar att knacka dörrar för att möta väljare och prata politik.

LIVE valstudio
Under hela maj kommer Socialdemokraterna att sända kvällssändningar via Youtube. På tisdagar och torsdagar kl.17:00-17:30 sänds programmen som har studioformat med samtal, inslag och interaktion med tittarna. Det kommer vara en stor bredd på gästerna, från företrädare till externa gäster och vanliga partimedlemmar.

Första valfilmen
I filmen lyfter Magdalena Andersson fram Socialdemokraternas tre tydliga prioriteringar som partiet går till val på; att vi ska vända på varje sten för att bryta segregationen och stoppa våldet och brottsligheten, att vi ska ta tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och att vi ska skapa nya bra jobb genom att leda klimatomställningen.

Det här är den första av flera filmer som Socialdemokraterna kommer att göra under valrörelsen. Filmen kommer nå ut till väljarna via Socialdemokraternas egna kanaler, annonser på olika nyhetssidor och även visas på TV.

Se pressbriefen här:

Uppdaterades senast: