Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

NYHET

Magdalena Andersson talade på Järvaveckan

Partiordförande och statsminister Magdalena Andersson talade den 4 juni på Järvaveckan 2022. I hennes tal betonade hon vikten av att ta tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden, klara klimatomställningen, bryta segregationen och knäcka gängkriminaliteten.

Magdalena Andersson

"Mitt mål är ett Sverige där varje ung person kan bli det den vill, oavsett om dina föräldrar är arbetslösa eller arbetare, oavsett om du växer upp i Akalla, Aspudden eller Arvidsjaur." Det sa Magdalena Andersson när hon talade på Järvaveckans scen kvällen den 4 juni 2022.

Anderssons tal fokuserade på samhällsproblemen Socialdemokraterna vill lösa. Det handlade om bland annat kriminaliteten, ojämlikheten, stöket i skolan, klimatkrisen. Det är uppenbart att vi måste bygga Sverige starkare så att vi kan lösa problemen gemensamt.

Läs hela talet här!

Uppdaterades senast: