Gå till innehåll

NYHET

Paula Carvalho Olovsson utsedd till internationell sekreterare för Socialdemokraterna

Den 1 december tillträder Paula Carvalho Olovsson som ny internationell sekreterare för Socialdemokraterna.

Paula

Paula Carvalho Olovsson blir ny internationell sekreterare för Socialdemokraterna efter Johan Hassel. Paula kommer närmast från Statsrådsberedningen där hon jobbade med EU-frågor för regeringen Andersson.

– Jag ser verkligen fram emot att ta itu med de många uppgifterna jag får som internationell sekreterare för Socialdemokraterna. Att samarbeta med våra vänner runt om i världen är viktigare än på mycket länge, i denna oroliga tid, säger Paula Carvalho Olovsson, internationell sekreterare för Socialdemokraterna.

Uppdaterades senast:

Kontakta oss
Socialdemokraterna
Partistyrelsens kansli
105 60 Stockholm

Växel: 08-700 26 00

Till toppen