Kommunikationsombudsman - Socialdemokraterna

Kommunikationsombudsman

Socialdemokraterna i Göteborg söker en kommunikationsombudsman med ansvar för partidistriktets kommunikation och opinionsbildningsarbete. I arbetet ingår att utifrån strategiska prioriteringar ansvara för såväl den utåtriktade som interna kommunikationen.

Arbetsuppgifter
Vi behöver Dig som både strategiskt och praktiskt kan stödja våra grundorganisationer och förtroendevalda med kommunikativa frågor liksom att ansvara för partidistriktets kommunikationsinsatser. Du tar i samverkan med vår lokala styrelse och partistyrelsen initiativ till utspel och kampanjer och leder den lokala kommunikationsgruppen. Uppgiften innebär ansvar för och utveckling av partidistriktets annonsering och trycksaksproduktion, kampanjer, stöd till förtroendevalda samt ansvar för våra sociala mediekanaler. Tjänsten innebär även mycket mediekontakter. Då vi är en mindre arbetsplats ingår också andra gemensamma arbetsuppgifter.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker på https://socialdemokraternagoteborg.se/aktuellt/socialdemokraterna-i-goteborg-soker-en-kommunikationsombudsman/

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.