S i Östergötland söker två medlemsvärvare - Socialdemokraterna

S i Östergötland söker två medlemsvärvare

Är du sugen på att arbeta för en socialdemokratisk valseger?

Vi söker två medlemsvärvare som vill ge Socialdemokraterna runt om i Östergötlands extra hjälp i valrörelsens samtalskampanj och ha ett särskilt fokus på medlemsvärvning.

Vi söker dig som

• Är en organisatör med stor social kompetens och har förmågan att entusiasmera andra

• Gillar att arbeta mot mål och är resultatorienterad

• Är serviceinriktad och kan anpassa lösningar och arbetssätt efter olika situationer

• Har någon form av tidigare erfarenhet av dörrknackning och utåtriktat arbete

• Har god kännedom om Socialdemokraternas organisation

Som medlemsvärvare och extra resurs i valrörelsen kommer du tillsammans med socialdemokrater runt om i Östergötland att genomföra utåtriktade verksamheter, till exempel dörrknackningar och gårdsmöten, med ett särskilt fokus på medlemsvärvning.

I första hand handlar arbetet om att värva medlemmar genom att få alla valarbetare att också ställa frågan om medlemskap men arbetet handlar också om att, tillsammans med partidistriktets ombudsmän, hitta nya sätt att värva valarbetare och medlemmar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Medlemsvärvning

• Stöd och medverkan vid genomförande av utåtriktade aktiviteter

Info om tjänsten

Självklart delar du arbetarrörelsens värderingar och är medlem i Socialdemokraterna. Båda tjänsterna är på deltid motsvarande 20% och är tidsbegränsade anställningar med oreglerad arbetstid. Anställningarna startar snarast eller enligt överenskommelse och varar fram till och med 30 september 2018.

Lön och villkor är i enlighet med kollektivavtal. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Ansökningar/intresseanmälan skickas till försteombudsman Eva Vikmång, som också svarar på eventuella frågor om tjänsterna på nr. 070-223 51 42. Vi tillämpar löpande urval och rekrytering, så skynda dig in med din ansökan.

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.