S-kvinnor i Stockholms län söker verksamhetsansvarig - Socialdemokraterna

S-kvinnor i Stockholms län söker verksamhetsansvarig

S-kvinnor Stockholms län är ett av S-kvinnors största kvinnodistrikt. Vi är socialdemokratiska feminister som påverkar samhällsdebatten och politiska beslut utifrån kvinnors perspektiv.

Om tjänsten

Som verksamhetsansvarig hos S-kvinnor Stockholms län kommer du att arbeta tillsammans med distriktsstyrelsen. Du kommer att biträda distriktsstyrelsen med medlemsregisterhantering, kommunikation, aktiviteter samt administrativa arbetsuppgifter.

I ditt uppdrag ingår också att planera, och vid behov genomföra, studier, aktiviteter och kampanjer. Kunskap om digital kommunikation och bildhantering är meriterande.

Vi söker dig som

Har god kunskap om feminism och jämställdhetsfrågor och delar våra värderingar. Som person är du positiv, flexibel och en god organisatör. Du är van vid att ta ansvar och att arbeta både självständigt och i samspel med distriktsstyrelsen. Du har förmågan att arbeta i perioder under högt tempo och press.

Erfarenhet från S-kvinnor eller övriga arbetarrörelsen är meriterande.

Info och ansökan

Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är heltid under perioden 1 april - 30 september, kan diskuteras. Ansökan med personligt brev och CV skickas till Nina Unesi, ninaunesi[at]hotmail.com. Ansökningarna hanteras löpande.  

Ansök senast: 20 mars 2018

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer