S Östergötland söker digital producent på 20 procent under valåret - Socialdemokraterna

S Östergötland söker digital producent på 20 procent under valåret

Vill du vara med och arbeta för en socialdemokratisk valvinst i september 2018? Vill du vara med i det kommunikativa arbetet, att se till att socialdemokratisk politik på ett professionellt och nyskapande sätt syns i i sociala medier? Då är detta extrajobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att producera film, bilder och animationer för spridning i sociala medier. Vi söker dig som brinner för att skapa förutsättningar för arbetet med Sveriges framtid och har ett brett engagemang för kommunikation i både text och bild. I detta arbete är det viktigt att du är kreativ och kan vara självgående men också kan samarbeta med andra.

Du som har relevant kompetens för denna tjänst har

  • Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite, primärt Premiere, After effects samt Photoshop
  • Erfarenheter av grafisk formgivning, särskilt för digitala kanaler
  • Erfarenhet av produktion inom rörlig bild

Det är meriterande om du har

  • Erfarenheter av att skriva i form av copy eller journalistik

Självklart delar du Socialdemokraternas värderingar.  

Om tjänsten

Tjänsten är en deltid motsvarande 20% och är tidsbegränsad anställning med oreglerad arbetstid. Anställningen startar snarast, enl överenskommelse och varar fram till och med 30 september 2018. Lön och villkor är i enlighet med kollektivavtal.

Ansökan

Ansökningar/intresseanmälan skickas till eva.vikmang@socialdemokraterna.se. Vi tillämpar löpande urval och rekrytering, så skynda dig in med din ansökan. Frågor besvaras av försteombudsman Eva Vikmång, 070-223 51 42.

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.