S i Blekinge söker ombudsman

Gillar du kommunikation? Vill du ha ett stimulerande jobb med stor möjlighet att påverka?

Vi söker en ombudsman med gott humör som gillar att jobba med människor, kommunikation och organisation. Vi vill att du uppskattar ordning och reda och är ovanligt strukturerad. Självklart delar du socialdemokratins värderingar.

Arbetsuppgifterna
Tjänsten innebär att du är ombudsman på Blekinge partidistrikt med ansvar för kommunikation. Du kommer också att arbeta med kampanj, studier och en del administration.

I rollen arbetar du med politiska texter, budskapsanpassning, foto- och filmproduktion för sociala medier och kontakter med media. Du jobbar med politiskt och kommunikativt stöd till våra riksdagsledamöter. I tjänsten ingår också kommunikativt stöd till arbetarekommunerna och förtroendevalda.

Tillsammans med övriga kollegor förväntas du planera och genomföra event, studier, kampanjer och möten. Medlemsvärvning är centralt för alla som jobbar inom partidistriktet.

Kompetens och personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen behöver du ha kunskaper inom digital produktion för sociala medier och bra kunskap om kommunikation.

En stor del av arbetet handlar om att kommunicera, internt och externt. Varför arbetet förutsätter att du behärskar svenska språket och har god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Du har ett politiskt intresse och en förmåga att hålla många bollar i luften.

Arbetet är på oreglerad arbetstid och det förutsätter att du kan strukturera ditt arbete.

Om arbetsplatsen
Blekinge partidistrikt jobbar tillsammans med föreningar, medlemmar och förtroendevalda i hela Blekinge. Du arbetar ihop med vår försteombudsman som också blir din chef.

Expeditionen är placerad i Karlskrona men du förväntas kunna arbeta i hela Blekinge. Resor utanför Blekinge förekommer också.

Valrörelsen närmar sig och under den närmaste tiden ska vi bygga vår organisation ännu starkare. Tillsammans med dina kollegor på lokal, regional och nationell nivå kommer du att vara delaktig i att ta fram strategier och andra insatser i valrörelsen. Du kommer också vara viktig för medial hantering och sätta bild och ord på den politik vi går till val på.

I rekryteringen värdesätter vi tidigare erfarenhet av politiskt arbete och samarbete inom olika delar inom arbetarrörelsen och med fackliga organisationer.

  • Tjänsten är på 100% med oreglerad arbetstid. Du måste vara beredd på att arbeta oregelbundna och obekväma tider.
  • B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för att kunna arbeta som ombudsman i Blekinge.
  • Arbetet förutsätter att du behärskar svenska språket och har god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.
  • Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
  • Vi tillämpar kollektivavtal med Handels och KFO.
  • Tjänsten är en visstidsanställning som sträcker sig fram till december 2022 med möjlighet till förlängning.


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 9 maj med ett personligt brev och CV till:
blekinge.ansokan@socialdemokraterna.se

Intervjuer sker fortlöpande.

Kontaktpersoner:
Jörgen Englin, ombudsman:
0733-109870 jorgen.englin@socialdemokraterna.se

Heléne Björklund, ordförande:
0708-113221 helene.bjorklund@socialdemokraterna.se

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag!