Gå till innehåll

S i Burlöv söker valanställd

Socialdemokraterna ska växa i Burlöv! Vi söker nu en person som vill bidra till en socialdemokratisk valseger.

Vi driver en utåtriktad valrörelse där du är en drivande kraft som älskar kampanj och rörelse. Du organiserar och leder kampanjaktiviteter och evenemang.

För oss är samtalet med väljaren det viktigaste och det sker genom allt från dörrknackning till sociala medier. Kommunikation är en central del både för att skapa goda relationer och samarbete men också för att vi ska nå ut med våra budskap på bästa sätt. Du bör vara en positiv person som kan bemöta alla människor på ett bra sätt.

Du trivs att arbeta självständigt men har även en god förmåga att samarbeta med andra. Burlöv är en liten kommun med ett stort engagemang. Din främsta uppgift är att stötta våra medlemmar genom att förbereda kampanjaktiviteter och planera och genomföra utåtriktade aktiviteter i samarbete med valledning och medlemmar, och bidra till en god stämning i samband med dessa.

Oreglerad arbetstid tillämpas och arbetstidsförläggningen ska utgå ifrån behovet i organisationen, det innebär att arbete på helger och kvällar kan förekomma.

Det är ett krav att du;

  • Delar arbetarrörelsens värderingar
  • Har B-körkort
  • Kan organisera och leda kampanjinsatser och övriga aktiviteter under valrörelsen

Meriterande om du:

  • Är van att arbeta i Ecanvasser samt CRM
  • Har egen bil som kan användas i tjänsten

Kontaktpersoner:
Viktor Eriksson, ordförande Burlövs Arbetarekommun 073-542 55 10

Annika Holst, valledare Burlövs Arbetarekommun 070-440 12 21

Vill du vara med och vinna val? Mejla oss ditt intresse och i vilken omfattning du kan bidra till burlov@socialdemokraterna.se

Valanställning tillsätts efter överenskommelse och avslutas efter valet.

Uppdaterades senast: