S i Europaparlamentet söker administrativ samordnare

Vi söker dig som kan hålla ihop administrationen för det socialdemokratiska kontoret i Europaparlamentet.

 

Vi är fem Europaparlamentariker som stöds av tjugo anställda i form av politiska sekreterare och pressekreterare. Som administrativ samordnare arbetar du nära kontorschef och de fem ledamöterna. Du ansvarar för viss ekonomihantering, enklare personaladministration, samordnar arbetet med besöksgrupper och erbjuder ett övergripande administrativt stöd till ledningen.

Vi söker dig som brinner för ordning och reda, som inte tycker någon detalj är för liten, som uppskattar såväl fasta rutiner som att ständigt möta nya utmaningar. Du är självständig, serviceinriktad, proaktiv och tycker om och växer med ansvar. Du ser värdet i att arbeta i en internationell miljö och är inte vara rädd för att ta kontakter och bygga egna nätverk. Erfarenhet som ledningsassistent eller likande samt med ekonomi- och personaladministration är meriterande.

Arbetsspråk svenska och engelska. Andra språk, framförallt franska, är meriterande. Tjänstgöringsort är Bryssel. Eftersom detta är en politisk arbetsplats förutsätter vi att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt och är tidsbunden till mandatperiodens slut 30 juni 2024 (6 månaders provtjänstgöring).

Har du frågor kan du kontakta kontorschef Johan Sjölander på

Telefon: +32 474 56 74 26

E-post: johan.sjolander@ep.europa.eu

Välkommen med din ansökan senast den 14 september till Johan Sjölander.