S i Helsingborg söker ombudsman söker ombudsman

Helsingborgs Arbetarekommun har ca 650 medlemmar och drygt 100 förtroendevalda med en spännvidd från Svenska kyrkan till region Skåne och Riksdagen. Helsingborg är den nionde största staden i Sverige och vid det senaste valet gick Socialdemokraterna framåt! Då vår ombudsman går vidare så söker vi nu en ombudsman som kan ta Helsingborgs Arbetarekommun in i framtiden. Du blir en central och viktig del i att skapa morgondagens folkrörelse.

Som ombudsman organiserar och utvecklar du våra medlemmar och förtroendevalda, du organiserar utåtriktad verksamhet och interna konferenser och mötesaktiviteter.

Dina huvudsakliga arbetsområden är utveckling av våra föreningar och organisation. Det innebär också arbete med medlemsvärvning och medlemsvärvning samt vara delaktig i vår utåtriktade verksamhet. Du klarar av att arbeta självständigt och effektivt i stressade situationer och du arbetar tillsammans med våra grundorganisationer, förtroendevalda och du arbetar nära och är förberedande för vår styrelse.

Arbetet är på oreglerad arbetstid och det innebär att det förekommer arbete på helger och kvällar för att vara delaktig i organisationens arbete. Arbetstidsförläggningen är en anpassning efter behovet i organisationen.

Arbetet förutsätter att du behärskar svenska språket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, har B-körkort och tillgång till egen bil samt kan arbeta självständigt och i dialog med andra. Det är viktigt att du har digitala kommunikativa förmågor och förstår hur den digitala arenan fungerar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av facklig-politisk samverkan.

Det är viktigt att du delar och lever efter arbetarrörelsens värderingar.

Kontaktpersoner:

Mikael Andersson, ordförande Helsingborgs Arbetarekommun 073-301 76 24

Maila din ansökan till: helsingborg@socialdemokraterna.se

Märk mailet med ”ansökan ombudsman”.

Sista ansökningsdag löpande