Socialdemokraterna Östergötland söker ombudsman

Vill du använda dina organisatoriska och kommunikativa kunskaper till att bidra till ett mer jämlikt samhälle? Har du erfarenhet av att arbeta med viktiga samhällsfrågor? Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta för en stark socialdemokrati i Östergötland.

Som ombudsman på Socialdemokraterna Östergötlands distriktsexpedition kommer du att arbeta med pressfrågor, digital kommunikation, organisationsutveckling, omvärldsanalys och kampanjer. I rollen som ombudsman har du ett övergripande ansvar för att tillsammans med kollegor och förtroendevalda påverka samhällsutvecklingen i Östergötland i en socialdemokratisk riktning.

Om dig

Du har en bred allmänpolitisk kunskap och ordentlig erfarenhet från engagemang inom föreningslivet. Högskoleutbildning inom samhällsvetenskapliga ämnen är meriterande.

Som person är du strukturerad, har hög arbetsmoral och vana av att arbeta i ett omväxlande tempo. Du visar prov på omdöme och tydlighet i uttalanden, agerande och beslut. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Du är motiverad av att öka Socialdemokraterna Östergötland genomslagskraft och du är van vid att arbeta kreativt för att lösa komplicerade uppgifter. För att du ska trivas i tjänsten är det viktigt att du drivs av att ta ansvar för dina uppgifter och själv strukturera dna angreppssätt och driva dina processer vidare.

Du har körkort och tillgång till egen bil och självklart delar du socialdemokratins värderingar.

En lärande arbetsplats

Vi ser kompetensutveckling som en naturlig del av arbetet och vill ge våra medarbetare möjlighet att ständigt utvecklas. Som parti är vi beroende av din förmåga att jobba problemlösande tillsammans med andra och därför strävar vi efter att expeditionen vara en lärande arbetsplats.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning, tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekryteringar.

Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast sista september. Ansökan skickas in till ellen.aguirre@socialdemokraterna.se. Skriv ”ansökan ombudsman” i ämnesraden.

Vi tillämpar individuell lönesättning och oreglerad arbetstid. Som anställd omfattas du av kollektivavtal mellan KFO – Handelsanställdas förbund. Tjänsten är placerad i Norrköping.

Kontakt

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Ellen Aguirre, försteombudsman Socialdemokraterna Östergötland, 0703-65 02 78