Gå till innehåll

S i Östersund söker politisk sekreterare

Östersund är en fantastisk kommun att leva, bo och växa i. Här erbjuds många möjligheter till en meningsfull fritid med närhet till fjäll och sjö. Vi är en kommun som växer med företagsetableringar, skolor och nya bostäder 

Vill du vara med och tillsammans med oss driva socialdemokratisk politik i Östersund är du välkommen med din ansökan. Du kommer att arbeta nära vår gruppledare och kommunalråd och vara ett kommunikativt stöd åt våra förtroendevalda i kommunen. 

Tjänsten är på heltid men möjlighet till deltid finns. 

Vi söker dig som: 

• vill vara med att bygga upp en helt ny funktion som politisk sekreterare. Du kommer arbeta nära vår nya ordförande i Kommunstyrelsen. 

• som har en politisk bakgrund och känner dig bekväm med att skriva debattartiklar, inlägg i sociala media. 

Du måste vara självständig, gilla högt tempo och klara många arbetsuppgifter med både långa och korta deadlines. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och bidra till ett gott arbetsklimat. Arbetstiden är oreglerad och både kvälls- och helgarbete förekommer. 

Tillträde: Omgående men kan diskuteras 

Anställningsform: Tjänsten är på heltid/deltid, tillsvidare eller viss tid kan diskuteras. 

Lön: Individuell lönesättning tillämpas, kollektivavtal finns. 

Välkommen att mejla din ansökan med CV och personligt brev till maria.nerpin@ostersund.se. Märk med ”Politisk sekreterare”. 

För frågor om tjänsten, kontakta: Maria.nerpin@ostersund.se 070-2055506 

Uppdaterades senast:

Kontakta oss
Socialdemokraterna
Partistyrelsens kansli
105 60 Stockholm

Växel: 08-700 26 00

Till toppen