S i Region Dalarna söker en politisk sekreterare

Vi söker dig som vill vara med och jobba för en Socialdemokratisk valseger i Dalarna.

Som politisk sekreterare kommer du arbeta nära de förtroendevalda i Region Dalarna och personalen på Socialdemokraternas partidistrikt. En stor och viktig del i arbetet handlar om att bistå de förtroendevalda med administrativt stöd, vara bollplank och genomförare av kommunikativa insatser samt arbeta med framtagande av underlag till debattartiklar, annons- och kampanjmaterial och sociala medier. Ju närmare vi kommer valåret 2022 så kommer arbetsuppgifterna mer präglas av organisering och genomförande av valkampanjsaktiviteter så som torgmöten, dörrknackning och ringing.

Som politisk sekreterare ska du ha lätt att tillgodogöra dig information skriftligt och muntligt och ha förmågan att producera texter för olika målgrupper. Arbetet kräver både att du är flexibel och strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet innebär oreglerad arbetstid och under perioder hög arbetsbelastning.

I korthet söker vi dig som:

  • Delar våra socialdemokratiska värderingar
  • Har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Har administrativ och organisatorisk förmåga
  • Har förmågan att skapa engagemang i din omgivning
  • Har vana av att använda och kommunicera politiska budskap i social media

Meriterande är om du har:

  • Erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig verksamhet

Det är en fördel om du har:

  • Har B-körkort
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation el motsvarande

Tjänsten är en visstidsanställning tom 31 december 2022. Anställningen ger rätt till tjänstledighet från eventuellt nuvarande anställning (Kommunallagen 4 kap § 33).

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer med intressanta sökanden kommer göras löpande. Sista datum att inkomma med ansökan är 21 juni 2021. Ansökan med CV och personligt brev skickas till anna.perman@socialdemokraterna.se. Skriv ”Ansökan Politisk sekreterare” i ämnesraden.

För ytterligare information:

Elin Norén, oppositionsråd, 0702 88 13 60

Liza Lundberg, försteombudsman Socialdemokraterna i Dalarna, 0766 7708 95