Gå till innehåll

S i region Stockholm söker kommunikatör

Har du erfarenhet av att producera innehåll till sociala medier och pressarbete? Är du ivrig att få använda din skicklighet inom digital och traditionell kommunikation för att vara med och arbeta för ett socialdemokratiskt lett styre? Vi söker nu en kommunikatör till Socialdemokraterna i Region Stockholm.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med både digital och traditionell kommunikation. Du har erfarenhet av bild- och filmproduktion samt annan digital produktion och du känner dig trygg med att både initiera, planera och producera innehåll till sociala medier. Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift. Arbetet är varierande och kräver stor disciplin och självständighet. Du behöver ha ett stort intresse för samhällsfrågor och dela våra värderingar. Du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och finner det viktiga i ett sammanhang. Du behöver också vara självständig och trygg i rollen som kommunikatör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.

Om rollen

I rollen som kommunikatör arbetar du på vår kommunikationsenhet som i dagsläget består av en pressekreterare och en kommunikationschef. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat handla om att utveckla vår digitala kommunikation, arbeta proaktivt för att ge Socialdemokraterna i Region Stockholm och Mittenkoalitionen större utrymme i sociala- likväl som övriga medier. Uppdraget innebär även samordning med övriga koalitionspartier. Som kommunikatör hos oss ansvarar du även för att skriva copy samt genomföra målgruppsarbete.


Urval av arbetsuppgifter

  • Ansvara för medierelationer/kontakt med journalister och andra relevanta aktörer
  • Initiera, planera och producera innehåll till sociala medier
  • Ta initiativ till, planera, förbereda och ge stöd och råd inför medieutspel
  • Producera debattartiklar, pressmeddelanden och talepunkter
  • Sköta omvärldsbevakning

Om tjänsten
Anställningen är mandatperiodsbunden, det vill säga upphör vid mandatperiodens utgång (december 2026). Arbetstiden är oregelbunden heltidstjänstgöring. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du en passande kandidat?

Sista ansökningsdag är den 12 februari 2023. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka ansökan innehållandes CV och personligt brev till rozgar.watmani@regionstockholm.se

Frågor?

Kontakta kanslichef Rozgar Watmani på ovanstående mejladress.

Uppdaterades senast:

Kontakta oss
Socialdemokraterna
Partistyrelsens kansli
105 60 Stockholm

Växel: 08-700 26 00

Till toppen