Gå till innehåll

S i Sörmland söker ny förste ombudsman

Socialdemokraterna i Sörmland söker en förste ombudsman som kan bidra till att utveckla partidistriktet till en modern folkrörelse. Arbetet är inriktat på att strategiskt planera och leda förändringsarbetet tillsammans med distriktsstyrelsen.

Du ska också vara ett stöd till de 9 arbetarekommunerna såväl strategiskt som metodmässigt och ska fortsätta utveckla goda relationer till närstående organisationer och fackförbund. Tjänsten innebär att du har ansvar för distriktets ekonomi och är chef för distriktsexpeditionen.

Som förste ombudsman ska du vara en ledare som kan entusiasmera och få andra människor att växa, med inriktning på att utveckla organisationen. Arbetet är omfattande och kräver att du är flexibel och strukturerad. Arbetet innebär även oreglerad arbetstid samt perioder med hög arbetsbelastning.

Du bör ha utvecklade kommunikativa kunskaper i både tal och skrift. Det är meriterande att ha vana av mediakontakter och ekonomiansvar. Medlemskap i och god kännedom om det socialdemokratiska partiet är en förutsättning. Arbetsplatsen, distriktets expedition, är förlagd till Eskilstuna. Vi tillämpar kollektivavtal mellan KFO och Handelsanställdas förbund. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

För mer information om tjänsten ring distriktsordförande Fredrik Olovsson 070-2113460 eller den fackliga representanten Tommi Lycke på 073-0552720.
Ansökan skickas till pd@sormland.sap.se senast den 6 december.

Uppdaterades senast: