S i Stockholm söker ombudsman

Vi söker en ombudsman som ska leda projektet om ett starkare Järva. Tjänsten innebär att du är ombudsman på Stockholms partidistrikt med ansvar att fram till valet 2022 organisera i Järva-området, testa metoder och arbetssätt för att bygga en stark organisation inför valet 2022.

Stockholms partidistrikt samlar socialdemokratiska föreningar inom Stockholms stad. Vi har tre övergripande mål i distriktet: vi ska bli fler, vi ska bli starkare och vi ska ha roligare. Distriktet har under de senaste åren haft stora framgångar. Vi har ökat stadigt i medlemsantal och är det distrikt som växer mest av alla socialdemokratiska partidistrikt. Vi har ökat förtroendet bland Stockholms invånare i de fyra senaste valen, och är huvudstadens största politiska parti.

Just nu består vår expedition av 12 medarbetare som jobbar i team. Arbetsplatsen kommer att växa under det närmaste året när vi förbereder valrörelse.

Arbetsuppgifter

Vi söker en ombudsman som ska leda projektet om ett starkare Järva. Tjänsten innebär att du är ombudsman på Stockholms partidistrikt med ansvar att fram till valet 2022 organisera i Järva- området, testa metoder och arbetssätt för att bygga en stark organisation inför valet 2022.

Uppdraget är framför allt att stärka den socialdemokratiska organisationen i området och se till att fler människor i Spånga/Tensta samt Rinkeby/Kista blir aktiva medlemmar i Socialdemokraterna. Verksamheten ska bygga på partidistriktets tre övergripande mål om fler medlemmar, roligare verksamhet och större förtroende för partiet och i övrigt implementera distriktets verksamhetsplan.

Uppdraget är också att skapa kontakter med andra av arbetarrörelsens aktörer i området, såsom Folkets Hus, ABF, HGF, LO-förbunden, i syfte att skapa en närvarande och stark arbetarrörelse.

Vi tror att du som söker har en god kännedom om Järva-området och är organisatoriskt och politiskt orienterad. Du har god förmåga att hålla många bollar luften och du kan arbeta självgående. Du är beredd att jobba oregelbundna tider, även helger och du gillar kampanjarbete och valrörelse.

Kompetens och personliga egenskaper

För att lyckas i den här rollen behöver du ha goda kunskaper om Järva-området och vara politiskt orienterad, det är en fördel om du har goda kunskaper om Socialdemokraterna i Stockholm. Du har också kompetens i att projektleda och genomföra kampanjer och evenemang. Du har god förmåga att hålla många bollar luften, kan jobba självgående, är social och har lätt att skapa kontakt. Du har god samarbetsförmåga och gillar att jobba nära vår politiska organisation och våra ideella krafter.

Meriterande kompetenser:

- Goda kunskaper i engelska och gärna ytterligare språk - Kunskap i digitala plattformar och livestream

- Körkort

Överblick över arbetsuppgifter bland andra:

  • Utveckling av den lokala partiverksamheten
  • Nätverkande och att göra partiet känt i området
  • Kampanjstöd till föreningarna i området
  • Leda och delta i kampanj och valrörelser
  • Tillsammans med övriga expeditionen planera och genomföra övriga event och möten.

Vad vi erbjuder.

Vårt arbete är både utvecklande och utmanande. Vi erbjuder därför en arbetsplats med nära samarbeten. Utöver det erbjuder vi såväl friskvårdspeng som rikskort och SL-kort. Vi arbetar oreglerad arbetstid vilket innebär frihet under ansvar.

Placeringsort, tillträde, anställningsform

Placeringsort är Stockholm, Sveavägen 68 och Folkets Hus i Rinkeby.
Tjänsten är en visstidsanställning som sträcker sig fram till och med september 2022.
Oreglerad arbetstid.
Kollektivavtal i Handels.
Tillträde och lön efter överenskommelse.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Mia Malmgren, mia.malmgren@socialdemokraterna.se, 072 – 142 49 02.
Facklig representant: Eleonor Eriksson, eleonor.eriksson@socialdemokraterna.se, 070 – 656 21 35

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 25 april med ett personligt brev och CV till: jobbahos@stockholm.socialdemokraterna.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.