S i Stockholm söker verksamhetsassistent

Socialdemokraterna i Stockholms söker

Verksamhetsassistent med arbetsområde medlemsregister och föreningsservice

Om arbetsplatsen

Stockholms partidistrikt samlar de socialdemokratiska organisationerna i

Stockholms stad. Vi söker nu en verksamhetsassistent för att arbeta med vårt medlemsregister, föreningsservice och utveckling av våra system och rutiner.

Just nu består vår expedition av 12 medarbetare som jobbar i team. Vår expedition är samlokaliserad med Stockholms Läns partidistrikt som är en nära samarbetspartner och arbetsplatsen kommer att växa under det närmaste året när vi förbereder valrörelse.

Arbetsuppgifter

Som assistent vid medlemsregistret har du dagligen kontakt med medlemmar och

förtroendevalda inom vår partiorganisation. Du bistår övriga kansliet med att ta fram

uppgifter som behövs från registret i det dagliga arbetet samt att uppdatera med

aktuella uppgifter. Du tar fram, och till viss del bearbetar, statistik ur registret och deltar i att utveckla våra system och rutiner.

Du kommer att ingå i teamet som jobbar med kommunikation, kampanj och digital utveckling där arbetet med medlemsregistret är en viktig del för att utveckla verksamheten.

Kompetens och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i en administrativ roll och av att jobba med medlemssystem eller likvärdiga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Microsoft Dynamics CRM eller liknande program samt kunskaper i Microsoft Office.

Det är viktigt att du tycker om att vara i kontakt med medlemmar och svara på frågor via e-post, telefon och personligen – periodvis med högt tempo. Du behöver ha en stark känsla för service och kan bemöta personer på ett bra sätt i olika situationer.

Vi tror att du är lösningsorienterad och tar självständigt initiativ till lösningar. Att du planerar, strukturerar och prioriterar arbetet på ett självständigt sätt. Att du har ett konsultativt förhållningssätt och trivs med att dela med dig av dina kunskaper. Du är medvetenhet om vikten av personlig integritet och sekretess.

Du har ett ansvarstagande förhållningssätt och förmåga att kommunicera och uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Självklart delar du Socialdemokraternas värderingar.

Vad vi erbjuder

Vårt arbete är både utvecklande och utmanande. Vi erbjuder därför en arbetsplats med nära samarbeten. Utöver det erbjuder vi såväl friskvårdspeng som rikskort. Vi arbetar oreglerad arbetstid vilket innebär frihet under ansvar.

Placeringsort, tillträde, anställningsform

Placeringsort är Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med

provtjänstgöring. Sysselsättningsgrad 100% med oreglerad arbetstid. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtalet i Handelsanställdas förbund.

Ansökan

Ansökan, med personligt brev och CV, mejlas till:

jobbahos@stockholm.socialdemokraterna.se. Skriv ”Ansökan assistent” i mejlets rubrik. Skicka gärna din ansökan omgående eller senast den sista juli 2021.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten kontakta kanslichef Mia Malmgren: 08-791 11 08, mia.malmgren@socialdemokraterna.se

Facklig representant: Eleonor Eriksson, 08-791 11 13, eleonor.eriksson@socialdemokraterna.se