Påbyggnad ledarskapsutbildning - Socialdemokraterna

Påbyggnad ledarskapsutbildning

Påbyggnadskurserna för ledarskapsutbildningarna arrangeras av Partistyrelsens kansli, och anmälan görs på anmälningslänkarna nedan.

Påbyggnad för dig som leder partivänner

Utbildningen bygger på upplevelsebaserat och verklighetsförankrat lärande som utgår från din egen verksamhet och dina unika erfarenheter. Utifrån dina egna personliga förutsättningar kommer du att få hjälp med att utveckla din ledarstil och dina styrkor tillsammans med andra – både teoretiskt och praktiskt. Utbildningen genomförs årligen.    

Vill du gå den här utbildningen, anmälan sker till Partistyrelsens kansli - Länk till anmälan

 

Avancerad för sig som är ledande nationell, regional eller lokal företrädare.

Denna utbildning vänder sig till som har fungerat länge som företrädare i eller åt vårt parti, såsom ledamot i partistyrelsen, gruppledare i riksdagen, eller är ett erfaret kommunal- regional- och oppositionsråd. Syftet är att ge insikter, metoder och verktyg de behöver för att utifrån en gemensam värdegrund och ett hållbart ledarskap leda samhällsförändring. 

Utbildningen genomförs en gång per mandatperiod.  

Vill du gå den här utbildningen, anmälan sker till Partistyrelsens kansli - Länk till anmälan

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.