Anna Johansson - Socialdemokraterna

Anna Johansson

Gruppledare och ordförande Arbetsmarknadsutskottet

Göteborgs partidistrikt

För ett jämlikt Sverige som håller ihop. Sverige växer och moderniseras i ett positivt utvecklingssprång. Den utvecklingen ska komma alla till del. I Sverige ska alla gå till jobbet eller skolan, ta ansvar och känns trygghet. Vi ska framåt tillsammans.

Mitt namn är Anna Johansson och jag bor i Göteborg som jag också företräder i riksdagen. I riksdagen sitter jag i skatteutskottet med ansvar för momsfrågorna. Men jag är också ordförande för partidistriktet i Göteborg.

Jag vill se ett Göteborg och ett Sverige där vi satsar på jämlikhet, för att det både är moraliskt rätt och ekonomiskt smart. Jag brinner för frågan om hur vi bygger hållbara och jämlikare städer och är också ordförande för Mistra Urban Futures i Göteborg.

Pressjour (går ej att skicka sms)                

08-700 26 83

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.