Gunilla C Carlsson - Socialdemokraterna

Porträtt av ledamot

Gunilla C Carlsson

gruppledare och vice ordförande Kulturutskottet

Göteborgs partidistrikt

Mitt politiska intresse växte fram ur mitt fackliga engagemang. Jag blev fackligt förtroendevald i slutet av 80-talet, då jag arbetade i en klädbutik. Där insåg jag att det fackliga och politiska arbetet hängde samman.

Jag heter Gunilla Carlsson och jag bor i Göteborg som jag företräder i riksdagen. Jag arbetar i kulturutskottet i riksdagen där jag är vice ordförande. Som kulturpolitiker har jag sett kulturen, konstens och bildningens möjligheter att bidra till ett rikare liv. Innan jag blev vald till riksdagen jobbade jag som säljare i butik, på ABF Göteborg och har varit fackligt aktiv i Handelsanställdas förbund. Min vision är allas rätt att ta del av kultur och själva vara delaktiga samt möjligheten till en aktiv frilufts- och idrottsverksamhet. Jag vill se ett arbetsliv med schyssta villkor, att barn och unga får den bästa av utbildningar och alla att ska känna trygghet i vården. 

Bild för -

Pressjour (går ej att skicka sms)                

070-267 66 66
Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.