Hanna Westerén - Socialdemokraterna

Hanna Westerén

Föräldraledig - ersättare: David Lindvall

Gotland

Jag tror att ett jämlikt och jämställt samhälle är ett bättre samhälle. För alla. Jag står för en politik för rättvisa och solidaritet, där arbete och utbildning är grunden för vår välfärd och utveckling, och där vi alltid prioriterar att ta hand om varandra, framför till exempel oansvariga skattesänkningar eller genom att tulla på de fackliga rättigheterna.

Jag bor i hyresrätt i södra Visby med min livskamrat. Jag är sällan ledig, men när jag är det ägnar jag helst tiden åt familj och vänner. Om tid finns blir det gärna träning eller ett bio- eller teaterbesök. Böcker är och förblir en stor passion. Jag är för närvarande tjänstledig från en utredartjänst på Försäkringskassan. Politiskt har jag bl.a. innehaft uppdrag som socialnämndsordförande, ledamot av utbildningsnämnderna och som regionråd för Region Gotland. Jag är en inbiten föreningsmänniska och brinner för det vi kan åstadkomma när vi gör saker tillsammans och alla kan få komma till sin rätt.

Mina viktigaste frågor:

  • Fler i arbete i nya och växande företag
  • En ansvarsfull politik för både stad och land
  • Fler hyresbostäder
  • Lika rättigheter och villkor mellan kvinnor och män

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.